Żurek jest źródłem wielu cennych składników mineralnych, posiada wiele witamin z grupy B.
Jest naturalnym lekiem na niektóre choroby przewodu pokarmowego, pomaga pozbyć się chorób skórnych, łuszczycy, reumatyzmu, różnych alergii i migren.
Żur to produkt fermentacji kwasu mlekowego dlatego jest bogatym źródłem probiotyków, które korzystnie wpływają na nasz organizm.
SKŁADNIKI:
woda,
mąka żytnia,
sól,
czosnek,
ziele angielskie,
substancje konserwujące -sorbinian potasu.
WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g:
wartość energetyczna - 87kJ/21kcal,
tłuszcze - 0,8 g,
w tym kwasy tłuszczowe nasycone - 0,08 g,
węglowodany - 4,9 g,
w tym cukry - 0,5 g,
białko - 1,1 g,
sól - 6 g
BOK
biuro@intermlecz.pl
Zamówienia
handel@intermlecz.pl
Tel./Fax: (22) 810 62 61
Tel. Kom.: 504 040 770