SKŁADNIKI:
Ser (25%) (mleko, sól, bakterie kwasu mlekowego, podpuszczka mikrobiologiczna, skrobia, barwnik (E160a)),
Woda,
Mąka pszenna,
Czerwona papryka (8%),
Sos habanero (3%) (papryczki habanero, ocet jabłkowy, sok z cytryny, sól),
Olej rzepakowy,
Marchew,
Modyfikowana skrobia pszenna,
Białka mleka,
Błonnik bambusowy,
Kwas (E331),
Cukier,
Sól,
Skrobia (kukurydziana, pszenna),
Mąka ryżowa,
Substancje zagęszczające (E461, E412),
Odtłuszczone mleko w proszku,
Barwnik (E160c),
Gluten pszenny,
Substancje spulchniające (E450, E500),
Dekstroza,
Emulgator (E471),
Regulator kwasowości (E330),
Przeciwutleniacz (E300),
Koncentrat soku z buraka,
Ekstrakt słodu jęczmiennego,
Ekstrakt drożdżowy,
Przyprawy
SPOSÓB PRZYGOTOWANIA:
Frytownica – 3,5min/175°C
WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g:
Wartość energetyczna 1109 kJ / 267 kcal;
Tłuszcz 17 g,
w tym kwasy tłuszczowe nasycone 5,6 g,
Węglowodany 17 g,
w tym cukry 4,9 g,
Białko 8,8 g,
Błonnik 5,2 g,
Sól 2 g.
INFORMACJA ALERGENNA
Może zawierać: gorczycę, soję, gluten
ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Produkt przechowywać w temperaturze -18 °C.
BOK
biuro@intermlecz.pl
Zamówienia
handel@intermlecz.pl
Tel./Fax: (22) 810 62 61
Tel. Kom.: 504 040 770