ASIA KONCENTRAT PASTA Z TAMARYNDOWCA 454g/24 COCK

Ceny
Ceny widoczne po zalogowaniu. ZALOGUJ SIĘ

OZNACZENIA

Symbol
26076
Kod kreskowy
084909003911

LOGISTYKA

Jednostka podstawowa
szt.
Waga
0.46kg
Cechy produktu
Typ stanu:
Typ magazynu:

Czerwona pasta curry powstaje na bazie papryczek chili z dodatkiem galangalu, czosnku i cebuli. Ma wykwintny, pikantny smak i aromat dzięki czemu jest powszechnie wykorzystywania w przyrządzaniu dań nie tylko kuchni orientalnej, ale również tradycyjnej. Wyśmienicie podkreśla smak mięsa, a możliwości jej zastosowania są nieograniczone.

 

SKŁADNIKI:

 

Czerwone chili - (28%),

trawa cytrynowa,

czosnek,

szalotka,

sól,

skórka limonki Kaffir,

galangal,

przyprawy (ziarno kolendry, proszek cumin)
Dołożyliśmy wszelkich starań, aby powyższe dane były poprawne, jednak nie gwarantujemy, że publikowane informacje nie zawierają błędów, które nie mogą jednak stanowić podstawy do jakichkoliwek roszczeń.
© SolEx B2B