Serek kremowy naturalny. Jest to produkt bez laktozy. Skierowany do wszystkich osób z nietolerancją tego cukru. Specjalny proces produkcji pozwala na usunięcie laktozy nie wpływając tym samym na właściwości serka. Serek kremowy Arla Lactofree® doskonale nadaje się do smarowania pieczywa, tostów czy krakersów. Wyśmienity dodatek do sosów, dipów oraz past. Wypróbuj także do gotowania.
SKŁADNIKI:
maślanka (z mleka),
śmietanka (z mleka),
sól,
kultury bakterii kwasu mlekowego
WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g:
wartość energetyczna (w 100 g) - 825 kJ/199 kcal,
tłuszcz - 17 g,
w tym kwasy tłuszczowe nasycone - 1 g,
węglowodany - 3 g,
w tym cukry - 3 g,
białko - 8,7 g,
sól - 0,85 g
BOK
biuro@intermlecz.pl
Zamówienia
handel@intermlecz.pl
Tel./Fax: (22) 810 62 61
Tel. Kom.: 504 040 770