składniki w kolejności: |
mleko pasteryzowane, białko mleka, substancje słodzące (erytrytol*, glikozydy stewiolowe), stabilizatory (guma guar, karagen), naturalne aromaty, enzymy laktaza, sól emulgująca (cytrynian trisodowy), sól, aminokwasy rozgałęzione (leucyna, izoleucyna, walina), regulator kwasowości: węglany magnezu, wiatmina D *Spożycie w nadmiernych ilościach może mieć efekt przeczyszczający |
wartości odżywcze |
wartość energetyczna 332 kJ / 79 kcal |
tłuszcz 1,5 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone 0,9 g węglowodany 7,4 g w tym cukry 4,4 g białko 10 g sól 0,25 g |
BOK
biuro@intermlecz.pl
Zamówienia
handel@intermlecz.pl
Tel./Fax: (22) 810 62 61
Tel. Kom.: 504 040 770