składniki w kolejności: |
mleko pasteryzowane, białko mleka, substancje słodzące (erytrytol*, glikozydy stewiolowe), kakao o obniżonej zawartości tłuszczu (1,8%), stabilizatory (guma guar, karagen), aminokwasy rozgałęzione (leucyna, izolecyna, walina), sól emulgująca (cytryniany sodu), naturalne aromaty, enzym laktaza, regulator kwasowości: węglany magnezu, witamina D *Spożycie w nadmiernych ilościach może mieć efekt przeczyszczający |
wartości odżywcze |
wartość energetyczna 327 kJ / 77 kcal |
tłuszcz 1,5 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone 0,9 g węglowodany 6,6 g w tym cukry 4,4 g białko 10 g sól 0,19 g |
BOK
biuro@intermlecz.pl
Zamówienia
handel@intermlecz.pl
Tel./Fax: (22) 810 62 61
Tel. Kom.: 504 040 770