Fermentowany produkt sojowy, jagoda, z wapniem i witaminami.
SKŁADNIKI:
woda,
obłuszczone ziarno soi (9,8%),
cukier,
jagoda (5,7%),
wapń,
stabilizator (pektyny),
regulatory kwasowości (kwas cytrynowy, cytryniany sodu),
naturalny aromat,
ekstrakt z czarnej marchwi,
ekstrakt z jagód,
ekstrakt z marchwi,
sól morska,
przeciwutleniacze (mieszanina tokoferoli, estry kwasów tłuszczowych i kwasu askorbinowego),
witaminy (B2, B12, D2),
kultury jogurtowe (S. thermophilus, L. bulgaricus)
WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g:
wartość energetyczna - 293 kJ/ 70 kcal,
tłuszcz - 2,2 g,
w tym kwasy nasycone - 0,4 g,
węglowodany - 8,2 g,
w tym cukry - 7,9 g,
błonnik - 1,0 g,
białko - 3,7 g,
sól - 0,15 g,
witamina B12 - 0,38 µg,
witamina B2 - 0,21 mg,
witamina D - 0,75 µg
wapń - 23, mgBOK
biuro@intermlecz.pl
Zamówienia
handel@intermlecz.pl
Tel./Fax: (22) 810 62 61
Tel. Kom.: 504 040 770