Poznaj pyszne brzoskwiniowe Alpro sojowe z kulturami bakterii jogurtowych! Jest bezglutenowe i zawiera żywe kultury bakterii jogurtowych. Stanowi źródło wapnia i witamin: D, B12 oraz B2, a co najważniejsze - zostało wyprodukowane w 100 % na bazie roślin. Bogate w wysokiej jakości białko roślinne. Nie zawiera laktozy.
SKŁADNIKI:
woda,
brzoskwinia (10,3 %) (owoców (5,2 %) sok z koncentratu (5,1 %)),
obłuszczone ziarno soi (9,7 %),
cukier,
syrop glukozowo-fruktozowy,
regulatory kwasowości (cytryniany sodu, kwas cytrynowy),
fosforan triwapniowy*,
stabilizator (pektyny),
aromat,
sól morska,
ekstrakt z szafranu,
ekstrakt z cytryny,
przeciwutleniacze (mieszanina tokoferoli, estry kwasów tłuszczowych i kwasu askorbinowego),
witaminy* (ryboflawina (B2), B12, D2),
kultury jogurtowe (S. thermophilus, L. bulgaricus)
*= substancje wzbogacające
WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g:
wartość energetyczna - 322 kJ / 76 kcal,
tłuszcz - 1,9 g,
kwasy nasycone - 0,3 g,
węglowodany - 10,1 g,
cukry - 9,8 g,
błonnik - 1,0 g,
białko - 3,6 g,
sól - 0,27 g
BOK
biuro@intermlecz.pl
Zamówienia
handel@intermlecz.pl
Tel./Fax: (22) 810 62 61
Tel. Kom.: 504 040 770