Piękna barwa żurawiny, aromat i fantastyczny smak, pełne kawałki owoców i świeżość to główne atuty zamkniętego w słoiczku bogactwa polskich upraw. Żurawina jest niskosłodzona, przygotowywana jest zawsze ze świeżych owoców. Żurawina do mięs i serów to nie tylko źródło wyjątkowego smaku, ale także niezwykłe bogactwo kwasu cytrynowego oraz witamin C i B1. Produkt nie zawiera żadnych sztucznych aromatów ani barwników.
SKŁADNIKI:
żurawiny (42%),
cukier,
woda,
substancja żelująca pektyny,
substancje zagęszczające guma guar i mączka chleba świętojańskiego,
regulatory kwasowości kwas cytrynowy,
cytryniany sodu i mleczan wapnia,
przeciwutleniacz kwas askorbinowy
WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g:
wartość energetyczna - 682 kJ/ 161 kcal,
tłuszcz - < 0,5 g,
w tym kwasy nasycone - < 0,1 g,
węglowodany - 39,0 g,
w tym cukry - 39,0 g,
błonnik - 0,0 g,
białko - < 0,5 g,
sól - 0,0 gBOK
biuro@intermlecz.pl
Zamówienia
handel@intermlecz.pl
Tel./Fax: (22) 810 62 61
Tel. Kom.: 504 040 770