AB CALLEBAUT CZEKOLADA BIAŁA 25,9% 2,5kg/8

Kategorie: AMBASADOR
Ceny
Ceny widoczne po zalogowaniu. ZALOGUJ SIĘ

OZNACZENIA

Symbol
8983
Kod kreskowy
5410522515435

LOGISTYKA

Jednostka podstawowa
szt.
Waga
2.5kg
Cechy produktu
Typ stanu:
Typ magazynu:

Czekolada biała belgijskiej firmy Callebaut. Posiada 25,9% prawdziwego masła kakaowego.  Doskonała do picia, musów, polew jak i do bezpośredniego spożycia. Nie zawiera zbędnych tłuszczy. Jest to czekolada najwyższej jakości o naturalnym waniliowym aromacie. Czekolada ma formę pastylek/kaletek. Taka postać umożliwia łatwe dozowanie i rozpuszczanie do postaci płynnej. Zrównoważony smak mleka i śmietanki z subtelnymi nutami wanilii.

SKŁADNIKI:


cukier, 

tłuszcz kakaowy, 

mleko pełne w proszku,  

emulgator: lecytyna sojowa, 

naturalny aromat waniliowy,

składniki Growing Great  Chocolate: kakao 


WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g:


wartość energetyczna - 559 kcal,  

witamina C (kwas l-askorbin.) - 0,461 mg, 

wartość energetyczna rw - 27,9 %,  

witamina C (kwas l-askorbin.) rw - 0,6 %, 

wartość energetyczna - 2.338 kj,  

witamina D (kalcyferol) - 1,224 µg, 

zawartość ogólna tłuszczu - 33,9 g,  

witamina D (kalcyferol) rw - 24,5 %, 

zawartość ogólna tłuszczu rw - 48,4 %,  

witamina D (iu) - 49,

kwasy tłuszczowe nasycone - 20,4 g,  

witamina E (alfa tokoferol) - 2,205 mg, 

kwasy tłuszczowe nasycone rw - 102,1 %, 

witamina E (alfa tokoferol) rw - 18,4 %, 

kwasy tłuszczowe jednonienasycone - 10,8 g,  

witamina E (iu) - 3, 

kwasy tłuszczowe wielonienasycone - 1,1 g,  

witamina H (biotyna) - 0,000 mg, 

kwasy tłuszczowe typu trans - 0,5 g,  

witamina H (biotyna) rw - 0,0 %, 

cholesterol - 23,5 mg,  

witamina M (kwas foliowy) - 9,058 µg, 

węglowodany przyswajalne - 56,9 g,  

witamina M (kwas foliowy) rw - 4,5 %, 

węglowodany przyswajalne rw - 21,9 %,  

vitamin K - phylloquinones - 0,000 µg, 

cukry (mono i disacharydy) - 56,5 g,  

vitamin K - phylloquinones rw - 0,0 %, 

cukry (mono i disacharydy) rw - 62,8 %, 

fosfor - 183,6 mg, 

poliole - 0,0 g, 

fosfor rw - 26,2 %, 

skrobia - 0,0 g,  

żelazo - 0,26 mg, 

błonnik pokarmowy - 0,0 g,  

żelazo rw - 1,9 %, 

zawartość ogólna białka - 6,2 g,  

magnez - 20,1 mg, 

zawartość ogólna białka rw - 12,4 %,  

magnez rw - 5,4 %, 

białka mleka - 6,2 g,  

cynk - 0,80 mg, 

sól - 0,22 g,  

cynk rw - 8,0 %, 

sól rw - 3,7 %, 

jod - 6,29 µg, 

sód - 88,3 mg,  

jod rw - 4,2 %, 

kwasy organiczne - 0,39 g, 

wapń - 216,2 mg, 

tot.alkaloidy - 0,00 g,  

wapń rw - 27,0 %,

polihydroksyfenole - 0,00 g,  

chlor - 192,42 mg, 

alkohol - 0,00 g,  

chlor rw - 24,1 %,

witamina A (retinol) - 12,381 µg,  

potas - 315,6 mg, 

witamina A (retinol) rw - 1,5 %,  

potas rw - 15,8 %, 

witamina A (iu) - 41,  

copper - 0,04 mg, 

prowitamina A (beta karoten) - 4,970 µg, 

copper rw - 4,0 %,

witamina B1 (tiamina) - 0,073 mg,  

manganese - 0,02 mg, 

witamina B1 (tiamina) rw - 6,6 %,  

manganese rw - 1,1 %, 

witamina B2 (ryboflawina) - 0,510 mg,  

fluoride - 0,03 mg, 

witamina B2 (ryboflawina) rw - 36,4 %,  

fluoride rw - 0,8 %, 

witamina B3/PP niac./kwas niko - 0,000 mg, 

selenium - 3,40 µg, 

witamina B3/PP niac./kwas niko rw - 0,0 %,  

selenium rw - 6,2 %, 

witamina B5 (kwas pantotenowy) - 0,826 mg,  

chromium - 8,74 µg, 

witamina B5 (kwas pantotenowy) rw - 13,8 %,  

chromium rw - 21,9 %, 

witamina B6 (pirydoksyna) - 0,073 mg,  

molybdenum - 12,14 µg, 

witamina B6 (pirydoksyna) rw - 5,2 %,  

molybdenum rw - 24,3 %, 

witamina B12 (cyjanokobalamina) - 0,510 µg,  

zawartość popiołu - 1,71 g,

witamina B12 (cyjanokobalamina ) rw - 20,4%, 

RW = referencyjnychwartoscispozycia 

Dołożyliśmy wszelkich starań, aby powyższe dane były poprawne, jednak nie gwarantujemy, że publikowane informacje nie zawierają błędów, które nie mogą jednak stanowić podstawy do jakichkoliwek roszczeń.
© SolEx B2B