Mieszanka biszkoptowo – tłuszczowa do wypieku ciasta o smaku mango – marakuja. Używając mieszanki, można przygotować doskonałe ciasto o delikatnym, wilgotnym miękiszu. Ciasto ma orzeźwiający, cytrusowy smak oraz intensywną, pomarańczową barwę. Główną zaletą produktu jest krótka etykieta, oraz ograniczona ilość substancji „E”. Idealna baza do wypieku babki, blatu czy warstwy tortu. Przygotowane aplikacje z wykorzystaniem produktu, zachwycą konsumentów popularnym połączeniem smaków, zwracając ich uwagę na różnorodność doznań.
Zalety:
atrakcyjna, intensywna barwa
duży przyrost ciasta
uniwersalność zastosowania
nie zawiera emulgatorów
krótka etykieta
orzeźwiający, cytrusowy smak
nowoczesne połączenie smaków
SKŁADNIKI:
Cukier,
mąka PSZENNA,
skrobia ziemniaczana,
substancje spulchniające (E450, E500),
skrobia kukurydziana,
aromat,
barwnik (E160a),
enzymy (PSZENICA).
Może zawierać: ŻYTO, JĘCZMIEŃ, OWIES, JAJA, SOJĘ, MLEKO, SEZAM
WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g:
wartość energetyczna – 1579 kJ / 372 kcal
tłuszcz – 0,5 g,
w tym kwasy nasycone – 0,1 g,
węglowodany – 87,4 g,
w tym cukry – 47,9 g,
błonnik – 1,2 g
białko – 3,9 g,
sól – 0,9 g
BOK
biuro@intermlecz.pl
Zamówienia
handel@intermlecz.pl
Tel./Fax: (22) 810 62 61
Tel. Kom.: 504 040 770