Rosół z kury w paście Knorr Professional
Produkt wyróżnia się aromatycznym, drobiowym oraz zbalansowany pod względem słoności smakiem. Daje możliwość doprawienia przygotowanych na jego bazie zup/sosów zgodnie z własnym upodobaniem. Nie zawiera kawałków suszonych warzyw, dzięki czemu może znaleźć wszechstronne zastosowanie w gastronomii – zarówno do przygotowywania rosołów, zup, sosów, jak i galaret (po dodaniu żelatyny). Zapewnia wygodne dozowanie; ma formę miękkiej pasty, której właściwości nie zmieniają się nawet długo po otwarciu opakowania. Produkt bez dodatku konserwantów i sztucznych barwników.
SKŁADNIKI:
sól,
tłuszcz palmowy,
skrobia ziemniaczana,
wzmacniacze smaku (glutaminian monosodowy, inozynian disodowy, guanylan disodowy),
aromaty,
mięso kurze w proszku (4%) (mięso kurze, sól, przeciwutleniacz (ekstrakty z rozmarynu)),
tłuszcz kurzy (3,5%) (tłuszcz kurzy, przeciwutleniacz (ekstrakty z rozmarynu)),
cebula w proszku¹,
kurkuma¹,
syrop cukru karmelizowanego,
maltodekstryna.
¹Z upraw zrównoważonych
WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g:
wartość energetyczna – 1207 kJ/ 288 kcal,
tłuszcz – 22 g,
w tym kwasy nasycone – 13 g,
węglowodany – 15 g,
w tym cukry – 0,5 g,
błonnik – 0,5 g,
białko – 11 g,
sól – 50 g
BOK
biuro@intermlecz.pl
Zamówienia
handel@intermlecz.pl
Tel./Fax: (22) 810 62 61
Tel. Kom.: 504 040 770