Cytryny są niezbędnymi składnikami prawie każdej kuchni. Służą do zapewnienia smaku, aromatu i co najważniejsze - balansują kwasowość w potrawach. Cytryny mogą być używane na nieskończenie wiele sposobów: w słodkich lub pikantnych potrawach.
SKŁADNIKI:
puree cytrynowe 30%,
zagęszczony sok cytrynowy 26%,
woda,
cukier,
sól,
błonnik owoców cytrusowych,
ekstrakt imbiru
WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g:
wartość energetyczna - 275 kJ/ 65 kcal,
tłuszcz – 0,4 g,
w tym kwasy nasycone – 0,1 g,
węglowodany – 13 g,
w tym cukry – 12 g,
błonnik – 4,2 g,
białko – 0,9 g,
sól – 7,6 g
BOK
biuro@intermlecz.pl
Zamówienia
handel@intermlecz.pl
Tel./Fax: (22) 810 62 61
Tel. Kom.: 504 040 770