GARDEN GOURMET Wegańskie kiełbaski
GARDEN GOURMET Wegańskie kiełbaski po przygotowaniu oferują prawdziwe doznania smakowe. Wykonane z prostych składników pochodzenia roślinnego, są bogate w białko a także są doskonałym źródłem błonnika. Spróbuj podać je z łyżeczką musztardy i odrobiną kiszonej kapusty, w podgrzanej wcześniej bułce.
SKŁADNIKI:
białko sojowe ponownie uwodnione 40,8% (woda, koncentrat białka sojowego 16,3%),
woda,
oleje roślinne (rzepakowy, kokosowy),
ocet spirytusowy,
stabilizator (metyloceluloza),
aromaty naturalne,
przyprawy (czosnek, kolendra, majeranek, gałka muszkatołowa, imbir, pieprz czarny),
błonnik z owoców cytrusowych, sól, jadalna osłonka [substancja żelująca (alginian sodu), stabilizator (chlorek wapnia), skrobia z tapioki],
regulator kwasowości (wodorotlenek potasu),
koncentraty roślinne (buraka, papryki, marchwi),
cukier karmelizowany
Może zawierać: jaja, pszenicę, nasiona sezamu, seler i gorczycę.
WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g:
wartość energetyczna – 881 kJ/ 213 kcal,
tłuszcz – 16 g,
w tym kwasy nasycone – 3,6 g,
węglowodany – 2,3 g,
w tym cukry – 1,2 g,
błonnik – 6,6 g,
białko – 11,6 g,
sól – 1,0 g
BOK
biuro@intermlecz.pl
Zamówienia
handel@intermlecz.pl
Tel./Fax: (22) 810 62 61
Tel. Kom.: 504 040 770