Ser typu śródziemnomorskiego w kostkach zanurzony w zalewie solankowej. Opakowanie zawiera praktyczne sitko do odsączania zalewy. Dodatek dużych kawałków słodkiej i ostrej papryki to prawdziwa gratka dla smakoszy. Takie połączenie nadaje wyrazisty i zbalansowany smak.
SKŁADNIKI:
ser(mleko pasteryzowane, sól, kultury bakterii kwasu mlekowego, enzym koagulujący: pod-puszczka mikrobiologiczna, stabilizator: chlorek wapnia),
zalewa solankowa (woda, mix czerwonej papryki i chili 0,9%, sól, stabilizator: chlorek wapnia, regulator kwasowości: kwas mlekowy).
WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g:
wartość energetyczna (w 100 g) - 1080 kJ/261 kcal,
tłuszcz - 22 g,
w tym kwasy tłuszczowe nasycone - 14 g,
węglowodany - 0,5 g,
w tym cukry - 0,5 g,
białko - 15,3 g,
sól - 3,1 g
BOK
biuro@intermlecz.pl
Zamówienia
handel@intermlecz.pl
Tel./Fax: (22) 810 62 61
Tel. Kom.: 504 040 770